Velfærdsland – Verdens største idiot

 

I #4 Verdens største idiot undersøger Nalle Kirkvåg, hvordan han fortæller en personlig historie om et langt liv med kroniske smerter og manglende hjælp fra velfærdssystemet. Målet er en fortælling, der vedrørende og interessant og hvor man som lytter, faktisk forstår alvoren og bekymringerne om livet som handikappet.

Det, er en historie, Nalle allerede har forsøgt at fortælle om i Velfærdsland. Problemet var bare, at ingen rigtig gad lytte, eller var interesseret i at høre om de daglige smerter og den kringlede kamp med velfærdssystemet. Derfor har han opsøgt Lisbeth Zornig for at høre hende om, hvordan han trænger igennem, når nu ingen rigtig ved, hvem han er. For det spørgsmål er jo, skal man være kendt for at trænge igennem i medierne? Nalle får også tips fraSusanna Sommer, vært på P1 Podcast til hvordan han fortæller sin historie på en måde, så man som lytter forstår, hvor absurd det i virkeligheden er at leve med et omfattende kronisk smertehandikap.

Velfærdsland er en podcastserie med fortællinger fra velfærds-Danmark. Her kommer du helt tæt på mennesker, der pga. sygdom eller handicap har brug for velfærds-Danmarks hjælp. I serien kan du bl.a. høre, hvordan det helt personligt opleves, ikke 100 % at kunne klare sig selv. Og om at skulle bede om den hjælp, velfærds-Danmark siger, den tilbyder alle, der har et reelt behov. Spørgsmålet er så bare, om Danmark virkelig er det velfærdsland, et stort flertal af danskerne er enige om at være stolte af?

Velfærdsland er produceret og tilrettelagt af  Emil Fritzemeier & Nalle Kirkvåg

More from Nalle Kirkvåg

Velfærdsland – Kassetænkning

I tredje afsnit af Velfærdsland kan du møde socialrådgiveren Puk Sabber. Hun...
Læs mere