Mere På Spil #1 King of Tokyo

Foto af stablede brætspil

Siden tidernes morgen har mennesket fornøjet sig med at rafle, spille kort og skubbe brikker rundt på en spilleplade.De fleste har prøvet spil som Ludo, Matador eller Trivial Pursuit, men spild ikke længere tid på det – for brætspilsverdenen byder på oplevelser, hvor der er meget mere på spil.
Det kan være svært at orientere sig i den store og voksende brætspilsjungle. Men frygt ej – i denne podcast fra Netudgaven guider vi dig igennem junglen og introducerer nogle af de spil, som du skal tage ned fra hylden.

I denne episode ser vi nærmere på det prisvindende spil King of Tokyo, der kort kan beskrives som Yatzy på steroider, tilsat monstre og lidt magic-kort.

More from Peter Andersen & Niels Brøndum

Mere På Spil #5 The Resistance

Siden tidernes morgen har mennesket fornøjet sig med at rafle, spille kort...
Læs mere