MadLibitum #1 – Frost: Is og æblevin

Det skal være koldt, iskoldt. Første afsnit af MadLibitum tager dig en tur tilbage til “slush-ice”-entusiasterne Kejser Nero og Alexander den Store og frem til den moderne iscreme. Sammen med Cathrine Østerberg (Østerberg Ice Cream) skal vi eksperimentere med katostblomster, frysepunktssænkning og isstruktur. I Randers går vi i æbleplantagen med Jens Skovgaard (Cold Hand Winery), hvor vi smager på Filippa æbler og hører om væsker, der kan flyde i en kummefryser for til sidst at blive til glimrende æblevin.

Dine værter er Jeppe Kalnæs og Mette Juhl Jessen

Musik: HC Skibelund

Velbekomme!

Sponsoreret af Det Danske Gastronomiske Akademi (2017).

Listen to “MadLibitum #1 – Frost: Is og æblevin” on Spreaker.

More from Jeppe Kalnæs & Mette Juhl Jessen

MadLibitum # 6 – Tørt: Vandmænd og frosne ribs

Paradokserne står i kø i det sjette afsnit af MadLibitum: Hos European...
Læs mere