MadLibitum # 6 – Tørt: Vandmænd og frosne ribs

Paradokserne står i kø i det sjette afsnit af MadLibitum: Hos European Freeze Dry tørrer man alt fra bær til øl, – ikke med varme, men med frost! Og hos Mie Thorborg Pedersen fra SDU nedsænkes vandmænd i flydende alkohol og tørres på den måde ind fra gelé til en sprød, havsalt chip. At tørre betyder nemlig bare at fjerne vandet fra maden, og bevæbnet med indsigt i gastrofysikken er det noget, man kan gøre på mange måder.

Dine værter er Jeppe Kalnæs og Mette Juhl Jessen.

Musik: HC Skibelund.

Velbekomme!

Sponsoreret af Det Danske Gastronomiske Akademi (2017).

Listen to “MadLibitum # 6 – Tørt: Vandmænd og frosne ribs” on Spreaker.

More from Jeppe Kalnæs & Mette Juhl Jessen

MadLibitum # 7 – Gæret: Ost og mjød

Der er noget i gære! Gær er en lillebitte svamp der udnyttes...
Læs mere