#Breaking: Highlights fra 2013

I 2013 fik vi igen en masse #breaking-news. Nogle mere #breaking end andre. Netudgaven har samlet de bedste fra det forgangne år her. Tak til de store medi­e­hu­ses weba­vi­ser for gen­nem det sid­ste år at levere råstof til denne kavalkade.

Årets selvfølge
Det kunne ikke komme bag på de fleste, at de unge SF’ere som i virkeligheden altid havde været socialdemokrater skiftede til Socialdemokratiet. Især når man tænker på, at SF opstiller kandidater ved partiliste og ikke sideordnet opstilling = hvis partiet placerer dig lavt på listen, så kommer du ikke ind uanset, hvor mange personlige stemmer du får. Og når man nu gerne vil være politiker resten af livet….

SF-flugten-1

Hvordan nogen kommentatorer så kunne kalde det et tab for SF, at Socialdemokraterne der havde drevet SF i knæ forlod partiet, var en gåde selvfølge. Sosserne hører selvfølgelig til hos sosserne.

SF-flugten

Årets internationale “perception is everything”
Helt sikkert, vi kører breaking med et militærkup. Men det er jo ikke godt, nåh…. Folkets kup! Eller kan I bestemme jer?

Folkets-kup-ikke-militærkup

Årets sportshold
Brøndby leverer uro, men måske ikke så meget længere? Her bydes vi på bestyrelsesafsked (yes, tænker alle Brøndbytilhængerne), tocifret millionunderskud (shit), og så slutter vi af med lidt “always look on the bright side of life.”

Brøndbys-bestyrelse-går

Årets trussel(sbillede)
Er det Enhedslistens bagland, der kigger op på de folkevalgte på Christiansborg? Eller er det Johanne, Stine og Pernille der står og truer regeringen?

Enhedslisten-klar-til-kamp

Årets mest skræmmende fototekst
Are you shitting me! Hvordan er Pia Kjærsgaard, når hun ikke hilser?

PIA-K

Årets mest underlige – det er altså ikke #breaking det her, men vi vil jo gerne signalere at vi er først, hurtigst, snart klar, at vi er ved at skrive en artikel
Vil det sige, at Mandela ikke helt var død eller hvordan skal “nyhed på vej” i venstre hjørne øverst forstås?

Nelson-Mandela

Årets spildte breakingtekst
Redaktionssekretæren må have fået den største skideballe i mands minde. “Det eneste du skulle skrive var: BREAKING NEWS Rolf er IKKE ren”

Årets første Helle-charmer-Obama
Ekstra Bladet havde set flirten mellem Helle og Obama lang tid før alle andre. Læs Ekstra Bladet, så er du med.

Helle-charmer-Obama

Årets bedste politikersvar, ever!
Man får svar som man spørger. Annette Vilhelmsen kobler her standarden på den politiske journalistik med avisens salgstal. Måske er der en sammenhæng?

AV-Interview.1

More from Thomas Noppen

Til forsvar for Henrik Marstal

Kære du Tak fordi du klikkede på artiklen. Debattøren Henrik Marstal er...
Læs mere