Knips fra Knippelsbro vinder fotokonkurrence

Først var der 2676, så kom 15 i finalen, og til sidst var der 1 billede af havnen, som overskyggede alle de andre: Netudgavens skribent Alba Gry Nybo har med sit fine billede af Københavns havn set fra bropasserens perspektiv vundet Dansk Arkitektur Centers foto-konkurrence #Havnen er Din.

I forbindelse med udstillingen af samme navn havde DAC opfordret alle til at sende deres bedste instagram-billede af livet i havnen ind. Dommerkomiteen bestod af fotograf Thorbjørn Hansen, leder af Copenhagen Photo Festival, Trine Rindsig Laursen og stadsarkitekt Tina Saaby. Sidstnævnte siger om valget af Alba Grys billede som vinder:

“Billedet fortæller en lang historie med Ørstedsværket i baggrunden, man fornemmer både den gamle industri og de nye bygninger – og med de mennesker, der spejler sig i glasset får også en fornemmelse af Københavns havn som levende og tilgængelig.”

Se mere om konkurrencen – og om vinderbilledet – i videoen her:

Alba Gry Nybo på #instagram: Albagrygallery

Læs mere om udstillingen her

More from Alba Gry Nybo

Dyre kvadratmeter og daggammelt brød

Tove Ditlevsens barndomshjem i Hedebygade på Vesterbro er fredet og forandret. Byfornyelse...
Læs mere