Danmark nu blunder den lyse nat med anderledes håndtegn

Højskolesangbog, guitarriffs, sæbebobler og fællessang. Stemningen i The Dome i Dream City var på sit højdepunkt, da Zetland fik sommeraften og Roskilde festival til at gå op i en højere enhed. Der var ikke proppet men der kunne næppe samles mere god karma på festivalens sidste ikke-musik dag end midt i en af drømmebyens smukkeste konstruktioner. Jubel, klapsalver og skrålende gæster fik næsten loftet til at løfte sig. Og udenfor var der resonans og kom-sammen på marken. Små smittende intime fester med fuldt knald på og midsommer stemning. Kig forbi i weekenden, der er fed fest til alle, og som en lille service meddelelse til de mere sarte, der er ingen pislugt og ingen ørlende teenagere, foreløbig.

Se fotos fra Dream City.

More from Annette Max Hansen

Efter utopien – rumænsk kunst på Arken

Lidt nærmest stjålen natur, en del beton, et solstrejf eller sært lysindfald...
Læs mere