PROCES #2 Nynne Roberta Pedersen

I denne episode af PROCES møder vi teaterinstruktøren Nynne Roberta Pedersen, som vil gøre teaterforestillinger ligeså populære som tv-serier. Derfor er hun i gang med at udvikle en teaterserie, hvor publikum kan komme ind i et hus og følge de samme karakterer hver måned i et år. Hun laver serien sammen med dramatiker Rosalinde Mynster og scenografen Simone Bartholin og de forventer at have præmiere på Villa Episoder den første weekend i marts.

PROCES handler om kreative skabelsesprocesser. Her møder vært Oliver Riel den næste generation af kunstnere og kulturpersonligheder midt i deres værkers udformning. Det er et opgør med den traditionelle anmeldelse, som ikke efterrationaliser afsluttede værker, men vender blikket mod fremtidens potentiale.

Du kan også abonnerer på PROCES på iTunes

More from Oliver Riel

Badminton & piger

Året er 2000. Caspar og Nikoline er på blind date i København....
Læs mere