PROCES #3 Sigurd Hartkorn Plaetner

I denne uges PROCES har jeg mødt debuterende romanforfatter Sigurt Hartkorn Plaetner, der må siges at lide af det modsatte af en skriveblokade. Sigurt er på 20. udkast af sin debutroman Noget om Vitus, som udkommer på Gyldendals forlag i år. Bogen er skrevet i total isolation i Italien og Yemen og i denne episode taler vi om, hvorfor han kun kan skrive i udlandet, hvor han får inspirationen fra og hvorfor han hele tiden sletter, det han skriver.

PROCES handler om kreative skabelsesprocesser. Her møder vært Oliver Riel den næste generation af kunstnere og kulturpersonligheder midt i deres værkers udformning. Det er et opgør med den traditionelle anmeldelse, som ikke efterrationaliser afsluttede værker, men vender blikket mod fremtidens potentiale.

Du kan også abonnerer på PROCES på iTunes

More from Oliver Riel

PROCES #1 Frederik Kjems

PROCES handler om kreative skabelsesprocesser. Her møder vært Oliver Riel den næste...
Læs mere