Velfærdsland – Første del.

Velkommen til Velfærdsland.

I denne nye podcastserie kan du høre fortællinger fra velfærdssamfundet og komme helt tæt på mennesker, som pga. sygdom eller handicap har brug for velfærdsstatens hjælp.
Du kommer også til at møde sagsbehandlere, politikere og andre, der er i berøring med og har en holdning til velfærdsstaten. I denne podcastserie kan du høre, hvordan det helt personligt opleves ikke at kunne klare sig selv og skulle bede om den hjælp velfærds-Danmark siger, at den tilbyder til alle, der har et behov. Spørgsmålet er så bare, om Danmark virkelig er det velfærdsland, et stort flertal af danskerne er enige om at være stolte af – eller om der, som nogen siger, er something rotten in Denmark?

I dette første afsnit møder du to mennesker, der hver især levende beskriver deres behov for hjælp. Hør hvordan det er at leve med et kronisk smertehandicap gennem 25 år, og om hvordan det føles at være stavnsbundet til sin lejlighed, fordi bare det at komme ned af trappen og ud af døren er et kæmpe problem.

Podcastserien Velfærdsland laves af Sandra Mia Susgaard og Nalle Kirkvåg. Du kan abonnere på podcasten via iTunes her.

More from Nalle Kirkvåg

Velfærdsland TALK #4 – Barndom i Astrid Lindgrenland – med hovedet fyldt af Kafka

Der var engang en 12-talspige med perfektionistisk angst for at fejle. Men...
Læs mere