SPILDTID: PAUSEN

I denne podcastserie er vært Karen Straarup på en personlig mission for at blive klogere på begrebet tid.

I vores del af verden er TID efterhånden blevet den mest dyrebare ressource. Vi lærer allesammen at være effektive og gør hver især, hvad vi kan, for at få det optimale ud af døgnets 24 timer, mens vi jonglerer med karriere, familieliv og fritidsinteresser. Der er ingen tid at spilde.

I hvert afsnit tager Karen Straarup udgangspunkt i et bestemt tidsbegreb. Med assistance fra de to faste hjælpere, filosof Malene Trock Hempler og astrofysiker Anja Cetti Andersen, bliver begrebet vendt og drejet, og måske lykkes det for værten at nå frem til en konklusion, der kan bringe hende lidt tættere på målet om at stoppe op og måske lære at spilde tiden noget mere.

I første afsnit ser Karen Straarup nærmere på tidsbegrebet pausen.

Medvirkende: Malene Trock Hempler, Susanna Rankenberg og Anja Cetti Andersen.
Klip: Fuckr med din hjerne, TV2 Nyhederne og DR1.
Lyddesign: Jacob Heldt
Musik: Jens Peter Møller

More from Karen Straarup

SPILDTID: PAUSEN

I denne podcastserie er vært Karen Straarup på en personlig mission for...
Læs mere