Velfærdsland – Kassetænkning

I tredje afsnit af Velfærdsland kan du møde socialrådgiveren Puk Sabber. Hun fortæller om, hvordan velfærdsstaten ser ud set fra hendes side af skranken; om kassetænkning og om hvordan hun oplever mange blive rystet over ikke at blive grebet af det sikkerhedsnet, de troede det danske velfærdssystem havde spændt ud under dem.

Du kan også høre 2. afsnit af føljetonen ’Jagten på Stoleliften’. Stefan er pga. sygdom nærmest stavnsbundet til sin 1. sals lejlighed. Derfor prøver han at få bevilliget dispensation til at opsætte en stolelift i sin (ifølge lovgivningen) lidt for smalle opgang på Østerbro. Noget man bevilliger på Frederiksberg, men som der ikke er tradition for at bevillige i Københavns kommune. Stefan afventer lige nu svar på sin ansøgning og i dette afsnit, kan du høre om, hvad ventetiden gør ved ham.

Velfærdsland er en podcastserie med fortællinger fra velfærds-Danmark. Her kommer du helt tæt på mennesker, der pga. sygdom eller handicap har brug for velfærds-Danmarks hjælp. I serien kan du bl.a. høre, hvordan det helt personligt opleves, ikke 100 % at kunne klare sig selv. Og om at skulle bede om den hjælp, velfærds-Danmark siger, den tilbyder alle, der har et reelt behov. Spørgsmålet er så bare, om Danmark virkelig er det velfærdsland, et stort flertal af danskerne er enige om at være stolte af?

Velfærdsland er produceret og tilrettelagt af Sandra Mia Susgaard og Nalle Kirkvåg

More from Nalle Kirkvåg

Velfærdsland TALK #8 – Politisk Mobning – når mennesker og ideer udskammes

Hvorfor er det så svært at tænke uden for pladen i social-...
Læs mere