Netudgaven udgiver e-bogen “flugt”

Netudgaven har samlet alle flygtninge temaets artikler i en e-bog, som kan købes for 50kr, som går ubeskåret til Røde Kors eller Venligboerne – du kan selv vælge, hvem du vil støtte. Du kan købe e-bogen nederst på siden.

FLUGT
I Danmark er der hos nogle journalister, og især hos mange politikere, en opfattelse af, at medier skal være tilstræbt objektive. Forstået på den måde, at medier skal præsentere modsatrettede synspunkter og ellers forholde sig neutrale til de debatter, der dominerer samfundsbilledet. Det synspunkt er som oftest styret af en forestilling om yderpoler, hvor det hele enten er sort eller hvidt. Enten er du for, eller også er du imod. Der er ingen mellemvej. Men der er en mellemvej! Og på den befinder de fleste borgere sig. Her går folk op i, at den verden, de lever i, bliver et bedre sted. Kaldet på en bedre verden hører vi meget tydeligt lige nu, både som borgere og som medier.

Flygtningesituationen kalder på holdninger og på handlinger. Antallet af flygtninge og internt fordrevne er ifølge UNHCR oppe på 60 millioner mennesker, svarende til hele Italiens befolkning. Derfor har vi på Netudgaven besluttet at udgive denne bog om flygtningesituationen set fra en masse forskellige vinkler. Den er fuld af holdninger, og den giver forhåbentlig også anledning til handlinger, for som læser støtter du nemlig enten foreningen Venligboernes eller Røde Kors’ arbejde, når du køber bogen.

Det sætter vi stor pris på, og vi håber, at du vil nyde FLUGT. Artiklerne bevæger sig gennem Italien, Grækenland, Ukraine, Tyskland, Syrien og Danmark og handler om alt fra den arkitektoniske indretning af flygtningelejre over fremstillingen af flygtninge på film og i litteratur til et fotoessay fra Hyttebyen i Hjørring, en tegneserie om et menneske i mængden og en flygtning, der blev til fodboldhelt i Tyskland.

God læsning!

På vegne af redaktionen

Trin 1: DONER 50 KR.

FLUGT KOSTER 50 kr. Donér efter eget valg til Røde Kors eller Venligboerne.

STØT RØDE KORS’ ARBEJDE I NÆROMRÅDERNE:
SMS ‘RED’ til telefonnummer 1240 og doner 50 kr. Læs mere om Røde Kors.

STØT VENLIGBOERNES ARBEJDE:
Send 50 kr. via MOBILEPAY til tlf.: 3069 9741 (Louise Dalsgaard) og skriv i beskeden “Flugt”. Læs mere om Venligboerne. Beløbet går til at modtage flygtninge i Danmark bedst muligt ved at involvere dem i en række velkomstskabende aktiviteter.

Trin 2: Download
[download id=”6552″] [download id=”6557″]

Cover: Mie Arndt Larsen

FLUGT_FINAL_netudgaven

More from Thomas Noppen

#Breaking: Highlights fra 2013

I 2013 fik vi igen en masse #breaking-news. Nogle mere #breaking end...
Læs mere