Netudgaven søger en samfundsfaglig redaktør

Har du lyst til at ændre journalistikken i Danmark? På Netudgaven.dk tænker vi journalistikken og avisformatet ind i det 21. århundrede, både i indhold- og koncept. Vi leder efter en fagligt stærk redaktør med interesse for samfundsforhold, og som tør udfordre skabelonjournalistikken det sted og være med til at sætte dagsordener og udvide horisonter for læseren. Kort sagt, én der ønsker at være medskaber af den moderne onlineavis i Danmark.

#Stillingen er besat#

Vi søger:
– en der har en stærk faglig viden indenfor et specifikt område. Det kan være udenrigspolitik, økonomi, sundhed eller politik.
– en der er træt af de store mediers reality show-lignende dækning af politik.
– en der kan håndtere at have Netudgaven som en bibeskæftigelse.
– en positiv person, der kan bidrage til fællesskabet på Netudgaven.dk og udfordre med nye ideer.

Det er underordnet om du er journalist eller har den helt korrekte faglig baggrund. Men du skal kunne overskue tekster og deres argumenter samt selv skrive godt. Dog skal det, der driver dig være, at du interesserer dig for et område, som du synes bør formidles bedre og anderledes i danske medier.

På Netudgaven.dk er vi ti redaktører og mellem 20 og 25 skribenter, der langsomt men sikkert arbejder frem mod en bedre onlinepresse i Danmark. Vi bor i skønne kontorlokaler på Vega, Vesterbro, har en ny hjemmeside og vores læsertal vokser støt fra måned til måned.

Der skal regnes med ca. 10 timers arbejde om ugen, som bruges på at redigere indlæg, opsøge skribenter eller selv skrive artikler.
Netudgaven modtog i kalenderåret 250.000 kr. i mediestøtte. Pengene bliver fortrinsvis brugt til at honorere skribenter og redaktører samt at udvikle forretningsmodel og hjemmeside. Redaktionshonoraret er ikke et stort honorar, så det skal være lysten, der driver dig.

Der er søgt om yderligere støtte i kalenderårerne 2016 og 2017.

Har du lyst til at vide mere? Lidt usikker på, hvad du går ind til? Så skriv en mail til ansvarshavende redaktør Thomas Noppen på tn@netudgaven.dk.

Du kan desuden læse mere om Netudgaven her.

Ansøgning og eksempel på skriftlig fremstilling sendes til tn@netudgaven.dk og vi stopper, når vi har fundet den rette.

More from Thomas Noppen

Lav din egen politiske analyse

Du hører dem hver uge, og du synes måske de alle sammen...
Læs mere