SPILDTID: AFBRYDELSEN

I andet afsnit ser Karen Straarup nærmere på tidsbegrebet afbrydelsen.

Spildtid:

I denne podcastserie er vært Karen Straarup på en personlig mission for at blive klogere på begrebet tid.

I vores del af verden er TID efterhånden blevet den mest dyrebare ressource. Vi lærer allesammen at være effektive og gør hver især, hvad vi kan, for at få det optimale ud af døgnets 24 timer, mens vi jonglerer med karriere, familieliv og fritidsinteresser. Der er ingen tid at spilde.

I hvert afsnit tager Karen Straarup udgangspunkt i et bestemt tidsbegreb. Med assistance fra de to faste hjælpere, filosof Malene Trock Hempler og astrofysiker Anja Cetti Andersen, bliver begrebet vendt og drejet, og måske lykkes det for værten at nå frem til en konklusion, der kan bringe hende lidt tættere på målet om at stoppe op og måske lære at spilde tiden noget mere.

Medvirkende: Malene Trock Hempler, Adam Holm og Anja Cetti Andersen.

Lyddesign: Jacob Heldt
Musik: Jens Peter Møller
Vært: Karen Straarup
Twitter: @Kstraarup

More from Karen Straarup

SPILDTID: PAUSEN

I denne podcastserie er vært Karen Straarup på en personlig mission for...
Læs mere