BYLYD på flugt

bylyd logo

Den nye udgave af podcasten BYLYD tager et fysisk greb om flygtningekrisen og ser på, hvordan arkitekturen kan bidrage til at bedre asylansøgeres livsvilkår.

Podcasten BYLYD har som bekendtgjort tidligere fået sin egen hjemmeside. Men vi linker stadig til nye udsendelser, så Netudgavens brugere stadig kan lytte med. Ugens udgave hedder BYLYD på flugt og stiller skarpt på de fysiske rammer, der modtager flygtninge. Tag med til en midlertidig teltlejr i Næstved, til det nedlagte Esbønderup Hospital, der er ved at blive omdannet til asylcenter og til en flygtningelejr i Ramallah, der har eksisteret i næsten 70 år.

BYLYD udgives i samarbejde med Akademisk Arkitektforening med støtte fra Dreyers Fond.

Læs mere om BYLYD

Skrevet af
More from Tobias Moe

Hvem ejer byen?

Det nyeste afsnit af arkitekturpodcasten BYLYD forener hele to af Netudgavens tidligere...
Læs mere