Kongerækken #18 – Christoffer

Gorm den Gamle, Harald Blåtand, Svend Tveskæg… Kan du din kongerække? Hvis ikke, så er hjælpen her nu. Med afsæt i de enkelte regenter genfortæller Hans Erik Havsteen og Anders Olling hele Danmarkshistorien.

Lyt med om Christoffer d. 1., der nød godt af sine ældre brødres konflikter og vandt sig tronen i stedet for den retmæssige arving, Abels søn Valdemar. Christoffer forsøgte at styrke sin (tvivlsomme) kongelige legitimitet ved en smædekampagne mod sin gamle yndlingsbror Abel, men måtte i stedet tackle både oprørske bønder, intrigante naboer samt en fuldstændig uregerlig biskop ved navn Jakob Erlandsen.

Listen to “#18 CHRISTOFFER I” on Spreaker.

More from Anders Olling & Hans Erik Havsteen

Kongerækken #37 – Christian VI

Gorm den Gamle, Harald Blåtand, Svend Tveskæg... Kan du din kongerække? Hvis...
Læs mere