Kongerækken #19 – Erik Klipping

Gorm den Gamle, Harald Blåtand, Svend Tveskæg… Kan du din kongerække? Hvis ikke, så er hjælpen her nu. Med afsæt i de enkelte regenter genfortæller Hans Erik Havsteen og Anders Olling hele Danmarkshistorien.

Erik er særlig kendt for det sagnomspundne mord i Finderup Lade, danmarkshistoriens måske mest berømte drab. Men hele Eriks regeringstid er en guldgrube af drama med den legendariske dronning Margrete Sprænghest, den uregerlige ærkebisp Jakob Erlandsen og den tiltagende konflikt med Danmarks adel.
Også: 56 brutale knivstik og et muligt armbrøstpilsdrab på Rügen

Listen to “#19 ERIK KLIPPING” on Spreaker.

More from Anders Olling & Hans Erik Havsteen

Kongerækken #9 – Kong Niels

Gorm den Gamle, Harald Blåtand, Svend Tveskæg... Kan du din kongerække? Hvis...
Læs mere