Velfærdsland TALK #9 Om kunst der ændrer verden

Kan kunst ændre vores tanker om og hvordan, vi færdes i verdenen? Det spørgsmål, undersøger den danske kunstnergruppe Superflex på Roskilde Festival 2016. Her spejler kunstinstallationen Flagship Shelters/Bottle Collectors VIP konflikten mellem et privilegeret, købestærkt publikum og de pantsamlere, der tager på festival alene for at tjene penge på at samle pant.

Nalle Kirkvåg har inviteret Jakob Fenger til en samtale om kunstens mulige tranformerende energi. Og til en snak om velfærd, forbrug og solidaritet. Det er blevet til en snak om at udstille festivalpublikum, der ikke altid er så venlige overfor de ofte udenlandske professionelle pantsamlere. Og en snak om hellere at stille spørgsmål end komme med svar.

Listen to “Velfærdsland TALK #9 Om kunst der ændrer verden” on Spreaker.

Samtalen kommer også omkring at finde svar på de fælles udfordringer, vi som land facer i en globaliseret verden. At begræde tabet af velfærdslandet Danmark, hvor det synes som om, alt skal skæres ned, gøres mindre fælles og til glæde for de få. Men også om glæden ved hele Danmarks hospital. Og om hvorfor det faktisk er dyrere at bo i USA end i Danmark; hvor man hver især hænger på sine sundhedsudgifter.

Jakob Fenger & Nalle Kirkvåg TALK #9 Roskilde Festival 2016

 

Her kan du læse mere om Superflex plus Superflex på Fjæsen

More from Nalle Kirkvåg

Velfærdsland TALK #21 Tro og Korsfæstelse

Der var engang en ung mand, der en tidlig morgen på vej...
Læs mere