Kongerækken #44 – Frederik VIII

Gorm den Gamle, Harald Blåtand, Svend Tveskæg… Kan du din kongerække? Hvis ikke, så er hjælpen her nu. Med afsæt i de enkelte regenter genfortæller Hans Erik Havsteen og Anders Olling hele Danmarkshistorien.

Den evige kronprins Frederik stod alle måder i modsætning til sin far med sit liberale og demokratiske sindelag. Da han blev konge i 1906 klinkede han skårene med Venstre og accepterede den radikale regerings pacifistiske politik, selvom han var lodret uenig. Det blev dog ikke til mange år på tronen for Frederik, hvis søn Carl blev konge før ham.

Også: En kæmpe svindler og redaktionelle uoverensstemmelser hos Kongerækken.

STØT KONGERÆKKENS NÆSTE PROJEKT “KONGERÆKKEN APPENDIKS”. DONÉR OG LÆS MERE HER

Listen to “#44 FREDERIK VIII” on Spreaker.

More from Anders Olling & Hans Erik Havsteen

Harald dør på das

Dette er et uddrag fra bøgerne "Kongerækken", der er skrevet af Anders...
Læs mere