Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt-Nielsen & opkast på tastaturet

Alle i Danmark har hørt om Johanne Schmidt-Nielsen. Og det er egentlig ret imponerende, da hun jo er det der socialist. Også derfor vil hun sætte skatterne op for de velbjærgede og have meget mere omfordeling fra rig til fattig i Danmark.

Alligevel er hun så populær, at der ved Folketingsvalget i 2015 var 40.425 danskere, der stemte personligt på hende. Det var næsten 13.000 flere, end Lykke Rasmussen fik på 4. pladsen. Men Johanne har længe været populær. I 2011 skrev Tau Mau en kærlighedssang til hende, der for gik viralt på YouTube.

I Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt-Nielsen & opkast på tastaturet fortæller Johanne, hvordan hun tager det meget personligt, når syge og ledige igen får slag. Og dét tænder en ild i hende! Ligesom vi kommer omkring Joachim B. Olsen & voksenmobning samt tonen på de sociale medier…
På et tidspunkt vender vi også rollerne; så er det Nalle, der er på; når han fortæller om, at tage sig sammen, noget alle syge, handikappede tit får af vide, at de lige skal se at gøre. Til gengæld vil du (næsten) ikke høre et ord om det berømte hus i Valby.

Listen to “Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt-Nielsen & opkast på tastaturet” on Spreaker.

Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt-Nielsen & opkast på tastaturet er produceret af Nalle Kirkvåg. Han kalder sig selv en ekstremist. Fordi han tror på noget så vanvittigt, som at det er en god idé med mere velfærd. Og på, at vi tager hensyn til dem, der ikke selv kan, eller passer ind i en verden, hvor man bare skal præstere og levere mere og mere…

More from Nalle Kirkvåg

Velfærdsland TALK #6 Ovre hos araberne…

De kom herop i 60’erne; inviteret af industrien til at arbejde i...
Læs mere