Velfærdsland TALK #16 Hitler, hønseavl & mønsterbrud

Er fremtidens velfærd grundlæggende truet? Det, frygter Paul Metelmann, der selv har taget rejsen fra ufaglært til veluddannet. Som søn af et par hønseavlere i økonomisk krise var dét kun muligt takket være velfærdslandet Danmark.

Rejsen starter med fædrelandskærlighed og nazi-soldatens pligt, men ender med en akademisk uddannelse. I dag underviser og vejleder Paul på flere universiteter, bl.a. RUC og Københavns Universitet. Han en altså en ægte mønsterbryder og velfærdsforløser.

Listen to “Velfærdsland TALK #16 Hitler, hønseavl & mønsterbrud” on Spreaker.

Nalle Kirkvåg, der som vanligt har produceret Velfærdsland TALK, ser sig selv som en EKSTREMIST. Han tror nemlig på noget så vanvittigt, det vi skal have mere velfærd. Og på, at vi tager hensyn til dem, der ikke selv kan; eller som ikke passer ind i en verden, hvor man bare skal præstere mere og mere.

Velfærdsland TALK er produceret i samarbejde med foreningen PolykromFonden. Har du idéer til fremtidige samtalegæster, kritik og ros, er du meget velkommen til at smide Nalle en besked her på Facebook!

Vil du lytte til Dana Boulés smukke Balloon Waltz Memory, kan den høres på free Music Archive. Klippet med Michael Schøts kommentarer til besparelserne på SU’en kan høres her på Youtube.
De forskellige Velfærdsland TALK podcast, der nævnes i TALK #16, er: Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt-Nielsen & opkast på tastaturet, Velfærdsland TALK #9 Om kunst der ændrer verden & Velfærdsland TALK #7 Når rødt og blåt er ens…

More from Nalle Kirkvåg

Velfærdsland – Første del.

Velkommen til Velfærdsland. I denne nye podcastserie kan du høre fortællinger fra...
Læs mere