Soundtracket til din Trump-fest

Aftenens hovedperson har styr på musikken. Foto: Gage Skidmore, Flickr

Så er dagen endeligt oprundet, hvor Donald John Trump skal indsættes som De Forenede Staters præsident nummer 45. Der er vanen tro ikke sparet på udgifterne til festen, der tegner til at blive en af de mest mindeværdige i nyere amerikansk historie. Og vi på Netudgaven har lavet en playliste, så du kan feste som en ægte Trump.

For mens Barack Obama kunne vælge og vrage mellem de allerstørste verdensstjerner, har det for The Donald været anderledes besværligt at finde frem til kunstnere, der har lyst til at musicere til hans indsættelsesfest. Han har nemlig undervejs i sin præsidentkampagne fået lagt sig ud med stort set alle i musikindustrien, bl.a. Bruce Springsteen, Jack White, R.E.M. og Neil Young. Derudover har alle fra Andrea Bocelli til Kiss og Kanye West takket nej til at optræde til den nye præsidents første fest som chef for Guds eget land.

Det betyder dog langt fra, at festen af aflyst, for Trump kan alligevel præsentere en lang række kunstnere, der nok skal få fyret op under både hans egen og din fest.

Aftenen byder på musikalske indslag fra kunstnere som countrysangeren Toby Keith, rockbandet 3 Doors Down, for slet ikke at nævne Tim Rushlow og The Piano Guys, og selvfølgelig mange andre.

For at sætte blus under din festaften, har vi samlet de største hits fra aftenens kunstnere, som både du og Donald kan nyde på denne specielle aften.

(Det er ikke alle, der kan findes på Spotify)

Skrevet af
More from Klaus Thodsen

Under radaren: Big Star

De var anmeldernes yndlinge, pladeselskabets store nye håb og de havde sangene...
Læs mere