Velfærdsland TALK #17 dumme SKAT?

Egentlig er det lidt mærkeligt; mens hele verden kommer til Danmark for at opleve vores unikke velfærdsland, er det en folkesport at betale mindre i SKAT. Men hvorfor nu det, når SKAT jo finansierer den verdensberømte velfærd, som et massivt flertal bakker op om?

Den også for tiden nok så udskældte SKAT er noget, mange danskere bare elsker at hade og som noget, alle har en holdning til.
I TALK #17 dumme SKAT? undersøger Nalle Kirkvåg derfor i en samtale med Sara Jespersen fra ngo’en Oxfam IBIS verdens nok mest usexede emne: SKAT. Og måske Sara og Nalle kan reframe, dvs. omformulere SKATs ringe image til noget positivt? For er SKAT egentlig så dumt, som det tit gøres til? Det, er det helt centrale spørgsmål i denne første af i alt to Velfærdsland TALK podcast om det der SKAT.

Listen to “Velfærdsland TALK #17 dumme SKAT?” on Spreaker.

Nalle Kirkvåg, der som vanligt har produceret Velfærdsland TALK, ser sig selv som en EKSTREMIST. Han tror nemlig på noget så vanvittigt, som at vi skal have mere velfærd.
Velfærdsland TALK er produceret i samarbejde med foreningen PolykromFonden. Har du idéer mm. til fremtidige samtalegæster, kritik eller ros, er du meget velkommen til at kontakte Nalle her på Facebook!

Vil du lytte til Dana Boulés smukke Balloon Waltz Memory, kan den høres her på free Music Archive.
I podcasten citeres for øvrigt fra bl.a. fra Schøtministeriet, den selvbrunede reality-kendis: Gustav, fra Orientering på P1. Rasmus Bjerg giver gode råd til Cæsar i Ernst fra ‘Anstalten’ og hele afsnittet med Huset på Christianshavn: Farvel SKAT kan ses lige her Tuben.

Samtalen med Paul Metelmann kan du høre i Velfærdsland TALK #16 Hitler, hønseavl og mønsterbrud, mens David Trads debatindlæg i Jyllands Posten kan læses her: ”Jeg ved godt, hvorfor vi er verdens lykkeligste…”. Og Velfærdsland TALK # 18 dumme SKAT kan høres fra og med søndag d. 5. marts 2017 her på Netudgaven.dk.

More from Nalle Kirkvåg

Velfærdsland TALK #8 – Politisk Mobning – når mennesker og ideer udskammes

Hvorfor er det så svært at tænke uden for pladen i social-...
Læs mere