Velfærdsland TALK #18 kære SKAT

De kommer strømmende fra hele verden til Danmark for at opleve vores unikke velfærdsland. Alligevel er det en folkesport at betale mindre i SKAT. Men hvorfor nu det, når SKAT betaler for netop velfærden?
I Velfærdsland TALK #18 kære SKAT snakker Sara Jespersen, fra Oxfam IBIS og Nalle Kirkvåg om verdens allermest usexede emne. For måske Sara og Nalle kan reframe, dvs. omformulere SKATs image til noget positivt; eller bare et bedre ry?

Listen to “Velfærdsland TALK #18 kære SKAT” on Spreaker.

Nalle Kirkvåg, har som vanligt produceret. Han er jo en EKSTREMIST, der tror på noget så vanvittigt, at vi skal have mere velfærd. Velfærdsland TALK er produceret i samarbejde med PolykromFonden. Har du idéer til fremtidige samtalegæster, kritik eller ros mv., er du meget velkommen til at kontakte Nalle på Facebook!

Vil du lytte til Dana Boulés smukke Balloon Waltz Memory, kan den høres på free Music Archive. I TALK # 18 citeres Schøtministeriet, den selvbrunede reality-kendis: Gustav & Huset på Christianshavn: Farvel SKAT der kan ses her Tuben.

Citatet med statsminister Lykke Rasmussen er fra P1s Efterforskerne Minister har aktier i skattely firma. Jakob Fenger, medstifter af kunstergruppen Superflex er fra Velfærdsland TALK #9 Om kunst der ændrer verden, mens Johanne Schmidt-Nielsen er fra Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt-Nielsen & opkast på tastaturet. Og citatet med Bonos er fra BBC’s World Business Report.

I podcasten snakker Sara & Nalle også om, at ”Nestlé ikke betaler skat” i Danmark. Det, kan du læse mere om her i Politiken.

More from Nalle Kirkvåg

Velfærdslands TALK #1 Sisyfos, munk eller ridder?

Velfærdsland TALK er en podcastserie med samtaler om og fra det danske...
Læs mere