Mere På Spil #7 Settlers

Foto af stablede brætspil

Siden tidernes morgen har mennesket fornøjet sig med at rafle, spille kort og skubbe brikker rundt på en spilleplade.De fleste har prøvet spil som Ludo, Matador eller Trivial Pursuit, men spild ikke længere tid på det – for brætspilsverdenen byder på oplevelser, hvor der er meget mere på spil.
Det kan være svært at orientere sig i den store og voksende brætspilsjungle. Men frygt ej – i denne podcast fra Netudgaven guider vi dig igennem junglen og introducerer nogle af de spil, som du skal tage ned fra hylden.

Peter og Niels har taget fat på spilklassikeren Settlers. Skab, byg og handl med dine medspillere og bliv herskeren af Catan. Et veldesignet og simpelt spil, du nemt kan tilgå og hvor det ikke udelukkende handler om man nu er heldig. Så inviter din familie eller venner forbi til en aften, hvor brætspillet står for underholdningen.

Listen to “Mere På Spil #7 Settlers” on Spreaker.

Tak, fordi du kigger forbi. Læs så mange gratis artikler, du vil, og husk at downloade og aktivere din add blocker. Hos Netudgaven gør det ingen forskel. Det gør det til gengæld, hvis du hjælper os med at lave anderledes journalistik med vores mikro-abonnementsmodel. 15 kr om måneden er seriøst cool.

More from Peter Andersen & Niels Brøndum

Mere På Spil #5 The Resistance

Siden tidernes morgen har mennesket fornøjet sig med at rafle, spille kort...
Læs mere