Velfærdsland TALK #20 Bare tag dig sammen…

Der var engang en ung mand, der en tidlig morgen på vej til arbejde blev hamret ned af en bilist.

Hvis Nalles historie var et eventyr, var det jo nok sådan, dét ville starte. Men det her er ikke et eventyr; de ender jo altid godt. For Nalle har trafikulykken betydet, at han på 27. år har kraftige daglige smerter. Noget, han desværre ikke er ene om.

Alene i Danmark lever 825.000 med daglige kroniske eller hyppigt tilbagevendende smerter. Og om nogen, ved film-, tv- og stuntmanden Lasse Spang Olsen en del om smerter. Han har nemlig, sådan ca. 30 år som stuntmand, brækket nærmest samtlige knogler, fået revet et øre af og smadret sit bækken.

Velfærdsekstremisten Nalle Kirkvåg snakker i Velfærdsland TALK #20 Bare tag dig sammen… denne gang med Lasse om at leve med smerter, det der velfærd, lydløse ambulancer med indlagt musik og hvorfor, det ikke altid er muligt, bare at tage sig sammen.

Listen to “Velfærdsland TALK” on Spreaker.

Nalle Kirkvåg, har som vanligt produceret. Han er en EKSTREMIST, der tror på noget så vanvittigt, som at vi skal have mere velfærd. Velfærdsland TALK er produceret i samarbejde med PolykromFonden. Har du idéer til fremtidige samtalegæster, kritik eller ros mv., er du meget velkommen til at kontakte Nalle på Facebook!

TALK #20 er optaget på Galleri Ib Spang Olsen. Musikken er med Dana Boulés Wawes og Balloon Waltz Memory samt Bensounds’ Better Days. Citaterne med Lasse Spang Olsen er fra DR2 temaudsendelse om Alternativ helbredelse samt DR1s Sundhedsmagasinet. Effektlyde er fra soundbible.com.

Du kan også høre citater fra tidligere Velfærdslandpodcast: TALK #17 Dumme SKAT & TALK 18 Kære SKAT plus Velfærdsland TALK #9 Kunst der ændrer verden og Velfærdsland Talk #3 Vi, de bange – snubletråde og barrierer.

Hvis du vil vide mere om kroniske smerter kan du med fordel tjekke: FAKS: Foreningen af Kroniske Smertepatienter & pårørende.

More from Nalle Kirkvåg

Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt-Nielsen & opkast på tastaturet

Alle i Danmark har hørt om Johanne Schmidt-Nielsen. Og det er egentlig...
Læs mere