Velfærdsland TALK #21 Tro og Korsfæstelse

Der var engang en ung mand, der en tidlig morgen på vej til arbejde blev hamret ned af en bilist.

Hvis Nalles historie var et eventyr, var det jo nok sådan, dét ville starte. Men det her er ikke et eventyr; de ender jo altid godt. For Nalle har trafikulykken betydet, at han på 27. år har daglige og kraftige smerter. Noget, han desværre ikke er ene om.

Alene i Danmark lever 825.000 med daglige kroniske eller hyppigt tilbagevendende smerter. Og om nogen, ved film-, tv- og stuntmanden Lasse Spang Olsen en del om smerter. Han har nemlig, sådan ca. 30 år som stuntmand, brækket nærmest samtlige knogler, fået revet et øre af og smadret sit bækken.

Velfærdsekstremisten Nalle Kirkvåg snakker i TALK #21 om dengang, Lasse i sin søgning efter Gud blev korsfæstet på Filippinerne. Og om hvad Nalle kan gøre for måske endelig at slippe af hans smerter.

Listen to “Velfærdsland TALK” on Spreaker.

Nalle Kirkvåg, har som vanligt produceret. Han er en EKSTREMIST, der tror på noget så vanvittigt, som at vi skal have mere velfærd. Velfærdsland TALK er produceret i samarbejde med PolykromFonden. Har du idéer til fremtidige samtalegæster, kritik eller ros mv., er du meget velkommen til at kontakte Nalle på Facebook!

TALK #21 er optaget på Galleri Ib Spang Olsen. Musikken er med Dana Boulés Wawes og Bensounds’ Better Days, mens effektlyde er fra soundbible.com.

Hvis du vil vide mere om kroniske smerter kan du med fordel tjekke: FAKS: Foreningen af Kroniske Smertepatienter & pårørende.
Og du kan læse mere her på Aarhus Universitets hjemmeside om forbøn; i en artikel fra 2013 skrevet af Ella Paldam, ekstern lektor på Institut for Kultur og Samfund – Afdeling for Religionsvidenskab.

More from Nalle Kirkvåg

Velfærdsland TALK #11 Karina Willumsen og nødvendighedens vanvid

Pludselig var hun her, der og alle vegne, da hendes poetisk kritiske...
Læs mere