De 95 Procent

Føler du nogle gange, at du ikke rigtig har kontrol over de valg, du træffer i dit liv? Så er du helt almindelig. For forskning viser nemlig, at vi mennesker kun handler bevidst omkring 5 procent af tiden. Resten af tiden, de 95 procent, kører vi på autopilot, og er stort set ubevidste om vores krop, vores bevægelser og de handlinger, vi foretager os.

Podcastserien De 95 Procent handler om alle de valg, du ikke ved, du træffer. Her får du redskaberne til at tage bevidste valg, så du kan finde tilbage til kernen af dig selv, og blive den livsstils-gangster, du er født til at være. Værterne er Jesper Holm, som du kender som Kanonkongen fra P3, og Sisse Dall, der er holistisk ernæringscoach og yogalærer. Sammen guider de dig gennem tidens mest omtalte diættrends og sundhedsmyter.

Hør de første tre afsnit
Listen to “De 95 Procent #1 – Tror du, du bestemmer over dine egne beslutninger? Så tro om igen” on Spreaker.

Listen to “De 95 Procent #2 – Den perfekte lort” on Spreaker.

Listen to “De 95 Procent #3 – Hvorfor slankekure aldrig virker” on Spreaker.

De 95 Procent er produceret af Netudgaven i samarbejde med Saga Talks, Lindhardt og Ringhof.

More from Sisse Dall & Jesper Holm

De 95 Procent #4 – Hvorfor søvn er så vigtigt

Sætningen "Du kan sove, når du bliver gammel" har du sikkert hørt...
Læs mere