MadLibitum # 7 – Gæret: Ost og mjød

Der er noget i gære! Gær er en lillebitte svamp der udnyttes i rigtig mange af vores fødevarer. Vi arbejder os ind i det gærede univers når vi tager til Høgelundgaard Mejeri og taler med Tove Kjær Beck om blåskimmel og den gærede ost, Høgelundgaard. Nils Arneborg fra Københavns Universitet kommer i studiet, og forklarer os hvad der er op og ned når vi taler gær og svampe. Vi af på Snoremark hvor vi, i selskab med Karin Sloth, skal fodre gæren i årets mjød med honning.

Dine værter er Jeppe Kalnæs og Mette Juhl Jessen.

Musik: HC Skibelund.

Velbekomme!

Sponsoreret af Det Danske Gastronomiske Akademi (2017).

Listen to “MadLibitum #7 – Gæret: Ost og mjød” on Spreaker.

More from Jeppe Kalnæs & Mette Juhl Jessen

MadLibitum # 6 – Tørt: Vandmænd og frosne ribs

Paradokserne står i kø i det sjette afsnit af MadLibitum: Hos European...
Læs mere