Tintin Podcast #10 – Enhjørningens hemmelighed

Vi tager fat på én af de helt store klassikere i Tintin universet – Enhjørningens hemmelighed. I ét af de absolut bedst skrevet Tintin-historier folder Kaptajn Haddocks farverige karakter sig fuldt ud, og han tager os med tilbage til d. 17. århundrede og hans forfader Ridderen af Hadoque, der kæmper mod blodtørstige pirater.

En historie der både er den mest og mindst eskapistiske Tintin-historie. Med tre handlingstråde, der en i smuk symfoni væver sig ind og ud af hinanden, hvor alle skal løses, før mysteriet om Enhjørningens hemmelighed kan opklares.

Både Lauge og Mads er stærkt begejstret for dette album, hvor vi også får introduceret et slot, som bliver en central del af de fremtidige Tintin-eventyr.

Listen to “Enhjørningens hemmelighed” on Spreaker.

More from Lauge Hendriksen & Mads Strandberg

Tintin Podcast #9 – Den mystiske stjerne

Varmen er ulidelig, vejene smelter og rotterne forlader kloakerne - Jordens undergang...
Læs mere