Tintin Podcast #9 – Den mystiske stjerne

Varmen er ulidelig, vejene smelter og rotterne forlader kloakerne – Jordens undergang er sikker.
Men da den meteor, der uundgåeligt ville have udslettet planeten, alligevel gik forbi jorden, sendes Tintin, Terry og afholdsmanden Haddock afsted til Grønlandshavet på jagt efter en flig af meteoren og et nyt og hidtil ukendt metal. De er dog ikke alene i denne jagt og meteoren viser sig også at have mystiske egenskaber. Det mest mystiske album i Tintin-universet er måske ikke så ringe alligevel? For er Den mystiske stjerne i virkeligheden en allegori på datidens rædsler og frygt under 2. Verdenskrig? Lauge og Mads tager i denne episode dansklærer-brillerne på og overfortolker det album, som var det første der blev udgivet i Danmark. Og det sætter Den mystiske stjerne i et helt andet perspektiv.

Listen to “Den mystiske stjerne” on Spreaker.

More from Lauge Hendriksen & Mads Strandberg

Tintin Podcast

Hør vores nye podcastserie om Tintin. Tintin Podcast går i hver episode...
Læs mere