Foto

Verden ifølge Grarup

af

En rejse i krigens skygge. Så enkelt kan man opsummere Jan Grarups livsværk And then there was silence. Over næsten 500 sider bliver vi inviteret med på en tur rundt i en verden…

“Systemet skal knuses!”

af

Forleden var det 10 år siden, at Ungdomshuset på Jagtvej 69 blev ryddet. I den anledning har Netudgaven brugt to dage på at tage temperaturen på miljøet omkring huset anno 2017. Det bød på både gadekampe og sveddryppende koncerter.

En grøn plante mellem brosten

En grøn plante mellem brosten

af

På Enghavevej ligger et unikt kulturmiljø: Slagtergårdene med masser af byliv. Men området skal jævnes med jorden. Peter Holst Eriksen har som protest mod ensretningen af byen taget en fotoserie af bylivet.

Fotobloggen: Fanø

af

Fotobloggen bløder lidt op for begrebet arkitektur og udvider rammerne til også at gribe omgivelserne – de planlagte og de mindre planlagte, de storslåede og de intime rum. Denne gang med Bjørn Themsen ved roret, som har været en tur forbi Fanø.

Fotografiets evne og begrænsning

af

Jeg har fotograferet siden jeg var 11 år, min erfaring siger mig at virkeligheden er virkelig og kun eksisterer i det nu, som eksempelvis en flygtning oplever på sin færd. Når vi…

PB43 lukker: Tour de PB43

af

I aften kl. 24 slukker og lukker PB43 lyset og dørene for sidste gang. I Netudgavens kunstneriske serie i anledning af deres lukning har fotojournalist Martin Kurt Haglund i sin personlige hyldest til PB43 været fotoredaktør på dette smukke portræt af PB43.