Skriv for os

Netudgaven har brug for dit bidrag. Dit bidrag er, at du tager stilling til, hvad du vil læse og hvad du synes, der ikke bliver skrevet nok om i de gængse medier. Vi har brug for skribenter med viden, interesse og holdning. Det behøver ikke være i en fast frekvens, det kan også være en gang imellem, når en sag optager dig, og du ikke kan holde dig fra tastaturet. Er du interesseret i at skrive for Netudgaven? Så skriv til info@netudgaven.dk eller tag direkte fat i en af redaktørerne.

Betaling

Fra 1. januar 2016 honorerer Netudgaven ikke længere for artikler. Vores støtte for 2015 er brugt der, og derfor er der pause på honorarer indtil vi får nye midler. Vi håber dog stadig, at du vil være med til skabe en alternativ medieverden.

Ny på Netudgaven

Vi vil gerne fremhæve vores skribenter på Netudgaven. Første gang du skriver for os, skal du derfor sende følgende til redaktøren. Så sikrer vi, at din profil på hjemmesiden har de relevante oplysninger om dig.

– facebooknavn
– LinkedIn-profil
– Twitterhandle
– Google+-navn
– Instagram-konto.
– Link til din egen hjemmeside

Derudover skal du sende fem til syv linjer, der beskriver dig selv i tredjeperson, som kan bruges til din forfatterbiografi.

Har du ikke profiler på alle ovenstående tjenester er det helt fint, bare send dem du har.