Støt

Vi er glade for, at du læser Netudgaven. Vi vil gerne lave journalistik om alt det, du ikke vidste, du gerne ville læse, lol’le eller labbe i dig. Vi tæller ikke, hvor mange artikler, du har læst. Vi vil gerne opfordre dig til at tænde for din add blocker(få en her), og vi bliver selvfølgelig glade, hvis du husker at fortælle dine venner om det, når du har læst noget sjovt.

Netudgaven har siden sin opstart i 2012 søgt væk fra de traditionelle nyhedskriterier i flere hundrede eksperimenterende artikler og mange timers podcasts. Vi har forsøgt at finde nye innovative veje for journalistikken, som baserer sig på vores skribenters interesser, snarere end breaking news og sensationsbrøl.

Vi vil gerne blive ved med at lave ny journalistik, podcasts og andre nye formater, og vores servere koster penge. En dag kunne vi også godt tænke os at kunne betale vores bidragsydere og udvikle vores digitale platform, men medienævnet tror ikke på vores innovative visioner.

Derfor har vi lavet mikroabonnementer, og vi håber, at du kunne tænke dig at hjælpe os med at nå nye steder hen. Med et abonnement får du ligeså mange artikler og lige så få reklamer som alle andre. Til gengæld spandevis af god karma. Tusind tak.

 

Du kan give ved at trykke på knapperne:

Den cool plan
Den lille
Den mellem
Den store
Den vilde

Vi bruger Stripe til at håndtere betalingerne. Det er en sikker forbindelse, og vi ser ikke dine kortoplysninger. Tusind tak for støtten, den betyder alverden for os.